Üdvözöljük az InnoMotion Kft. oldalán

          Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik célgépek, készülékek és egyedi alkatrészek tervezésében. Célunk a megrendelőink által támasztott követelmények teljesítése, melyeket szerteágazó területeken tudunk teljesíteni.  Számunkra fontos a vevői igények kielégítése, ezért minden egyes munkára közös projektként tekintünk, melyben a megrendelővel közösen, a projekt egész folyamata alatt szoros kapcsolatot tartunk. Úgy gondoljuk a felgyorsult világunkban ez elengedhetetlen a megfelelő minőség és pontos határidők tartásához.

Partnereinkkel folytatott szoros és jó kapcsolat átfogó projektek megvalósítására is lehetőséget nyújt. Így az ipari automatizáláson keresztül, a célgéptervezésen át, egészen az egyedi alkatrésztervezés és gyártásig többféle megoldással állunk vevőink rendelkezésére.

Prototípus gyártás – 3D Nyomtatás

Műanyag 3D Nyomtatás FDM/DLP/SLA technológiával

Fém 3D Nyomtatás

 

Egyedi gépek, gyártó cellák és készülékek tervezése és gyártása

Cégünk fő tevékenysége az egyedi autómatizált gyártócellák tervezése, gyártása és üzembehelyezése. Emellett készülék és egyedi alkatrész tervezéssel és gyártással foglalkozunk.

Reverse engineering

Cégünk vállalja egyedi, már nem gyártott alkatrészek újratervezését és gyártását. Ebben nagy segítségünkre van a GOM rendszerű felületdigitalizásában nagy tapasztalattal bíró SMFT Engineering Solutions Kft.